Κατηγορίες

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Το BODY PRO.GR αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων και την ασφαλή διεξαγωγή των online αγορών σας χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση σύμφωνα με τα εφαρμοζόμενα βιομηχανικά πρότυπα. Έτσι σε κάθε σελίδα που εισάγετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας και αποκρυπτογραφούνται όταν φτάσουν στον server μας και το αντίστροφο ώστε να μην μπορούν να αποκωδικοποιηθούν από τρίτους.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια τα δεδομένα των χρηστών που σχετίζονται με πληρωμές, π.χ. αριθμοί καρτών δεν αποθηκεύονται στους servers του BODY PRO.GR.

Το Ηλ.Κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (Viva Wallet Bank και Τρ.Πειραιως) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. [ Κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL].  Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

Τέλος σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Με Εκτίμηση

BODY PRO.GR

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.