Κατηγορίες


Πολιτική Cookies


Σε πλήρη εναρμόνιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, Το BODY PRO.GR «Μαυριδου Ναταλια» αποσκοπεί να διασφαλίσει ότι όλοι οι χρήστες του ιστότοπου κατανοούν τι είναι τα ηλεκτρονικά μπισκότα (cookies) και γιατί χρησιμοποιούνται, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν εις γνώσιν τους αποφάσεις για το αν θέλουν τα ηλεκτρονικά μπισκότα στις συσκευές τους ή όχι.

Το ηλεκτρονικό μπισκότο είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που περιέχει έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης και μεταφέρεται από έναν ιστότοπο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη μέσω ενός ανώνυμου κωδικού, το οποίο μπορεί να αναγνωρίζει τον υπολογιστή, αλλά όχι τον χρήστη, και να ανιχνεύει παθητικά τις δραστηριότητές του χρήστη στον ιστότοπο.

Τα ηλεκτρονικά μπισκότα ταξινομούνται σε τέσσερις κατηγορίες, σύμφωνα με τις λειτουργίες τους:

  1. Απολύτως απαραίτητα ηλεκτρονικά μπισκότα
  2. Ηλεκτρονικά μπισκότα απόδοσης
  3. Ηλεκτρονικά μπισκότα λειτουργικότητας
  4. Ηλεκτρονικά μπισκότα διαφημίσεων

Ο  Δικτυακός τόπος του BODY PRO.GR χρησιμοποιεί τις ακόλουθες κατηγορίες ηλεκτρονικών μπισκότων..

  1. Απολύτως απαραίτητα ηλεκτρονικά μπισκότα: Αυτά τα ηλεκτρονικά μπισκότα είναι απαραίτητα, προκειμένου να δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να περιηγείται στον ιστότοπο και να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του, όπως να αποκτά πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Χωρίς αυτά τα ηλεκτρονικά μπισκότα δεν είναι δυνατόν να παρασχεθούν ορισμένες υπηρεσίες, όπως είναι η σύνδεση στον προσωπικό λογαριασμό ή η λειτουργία του καλαθιού αγορών.
  2. Ηλεκτρονικά μπισκότα απόδοσης: Αυτά τα ηλεκτρονικά μπισκότα συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο, για παράδειγμα, σε ποιες σελίδες πηγαίνουν πιο συχνά, καθώς και αν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από ιστοσελίδες. Αυτά τα ηλεκτρονικά μπισκότα δεν συλλέγουν πληροφορίες που να αναγνωρίζουν τους επισκέπτες. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν είναι συγκεντρωτικές και άρα ανώνυμες. Χρησιμεύουν μόνο για τη βελτίωση της λειτουργίας ενός ιστοτόπου.
  3. Ηλεκτρονικά μπισκότα λειτουργικότητας: Αυτά τα ηλεκτρονικά μπισκότα δίνουν τη δυνατότητα στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνει ο χρήστης (όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης) και να παρέχουν βελτιωμένες και πιο προσωποποιημένες λειτουργίες. Αυτά τα ηλεκτρονικά μπισκότα συλλέγουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες και δεν μπορούν να ανιχνεύσουν την περιήγηση του χρήστη σε άλλους ιστότοπους.

Διαχείριση προτιμήσεων ηλεκτρονικών μπισκότων

Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις για τα ηλεκτρονικά μπισκότα των τρίτων μερών μέσα από τους συνδέσμους που παρέχονται παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρονικά μπισκότα και τον τρόπο διαχείρισής τους μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Ανατρέξτε στους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις για τα ηλεκτρονικά μπισκότα σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης:

Αν ο χρήστης συνεχίσει την πλοήγησή του σε αυτόν τον ιστότοπο, ταυτόχρονα δίνει και τη συγκατάθεσή του για τη χρήση ηλεκτρονικών μπισκότων και συμφωνεί ότι κατανοεί την πολιτική για τα ηλεκτρονικά μπισκότα.

Με Εκτίμηση

BODY PRO.GR

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.